/*/*/*
Címlap /*/*/*

Germanwings 2012 repülőjegy: elérhető a Germanwings 2012-es nyári menetrendje

E-mail Nyomtatás PDF

Germanwings 2012 repülőjegy: elérhető a Germanwings 2012-es nyári menetrendje. Az előrelátó utazók már most megtervezhetik jövő nyári utazásaikat, a Germanwings 2011. szeptember 14-én 18 órától hozzáférhetővé teszi 2012-es nyári menetrendjét weboldalán. A német diszkont légitársaság új útvonalakat is kínál utasainak, ugyanakkor jelentősen növeli a már meglévő repülőjáratok gyakoriságát.

A Germanwings elsősorban a Berlinbe tartó járatok számát emelte meg jelentősen. Az  eddigi napi nyolc járat helyett heti 46 alkalommal közlekedtet majd járatokat a Köln/Bonn-Berlin útvonalon. Stuttgartból a korábbi heti 30 helyett heti 42 – napi 7 – járat szállítja az utasokat Berlinbe, amely 40%-os emelkedést jelent.
A 2012-es menetrendben a Germanwings új célállomásokat is kínál. Prištinába Stuttgartból, Düsseldorfból, Münchenből, Hamburgból, Köln/Bonnból, Frankfurtból, Berlin-Schönefeldről és Hannoverből lehet majd eljutni. Ezen kívül a Köln/Bonnból és Stuttgartból elérhető járatok számát is megemeli a Germanwings. Köln/Bonnból a Dublinba, Edinburgh-ba, Prágába, Barcelonába és Zürich-be, míg Stuttgartból a Moszkvába és Budapestre tartó járatok közül áll majd lényegesen nagyobb választék az utasok rendelkezésére. Hannoverből pedig a szicíliai Catania-ba járnak majd gyakrabban a Germanwings repülőgépei. A légitársaság számos útvonalon a már meglévő esti járatokon kívül további reggeli járatokat is kínál majd, mellyel főként az üzleti utasoknak kedveznek.
A Germanwings fennállásának 10. jubileumi évében, 2012-ben összesen több mint 10 millió ülőhelyet kínál. (turizmusonline.hu/privatbankar.hu)